Кіровоград: зафіксовано факти продажу слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Вересень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Профілактична робота, що здійснюється Кіровоградським міським центром соціальних служб, за даним напрямом, має комплексний та системний характер і складається з цілого ряду взаємопов’язаних елементів, таких як: лекційна профілактика у навчальних закладах, виготовлення та поширення соціально-рекламної продукції, проведення масових заходів та профілактичних рейдів.

Так, 11 вересня 2013 року спеціалістами Центру, спільно з оперуповноваженими кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області та службою у справах дітей виконавчого комітету Кіровоградської міської ради проведено черговий профілактичний рейд, метою якого є профілактика вживання алкогольних, наркотичних речовин та виявлення фактів продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім.
В ході рейду, з п’яти відпрацьованих закладів роздрібної торгівлі в трьох зафіксовано факти продажу слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.
Осіб, які реалізовували зазначену продукцію неповнолітнім буде притягнуто до адміністративної відповідальності.
З неповнолітніми та їх батьками проведено профілактичні бесіди.

 за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool