Кіровоград: за землю місто отримало 41,5 млн. грн.

Вересень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

За 8 місяців 2013 року Кіровоградською ОДПІ мобілізовано 41,5 млн.грн. земельного податку (у порівнянні з цим же періодом 2012 року збільшено на 106відс.), в тому числі з юридичних осіб 34,6 млн.грн., та з фізичних осіб 6,9 млн.грн.

Кіровоградська ОДПІ нагадує як юридичним особам, так і звичайним мешканцям Кіровограда, які є власниками земельних ділянок або землекористувачами і не є пільговиками, про важливість своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже кошти у вигляді земельного податку формують місцеву скарбницю та йдуть на розвиток територіальної громади.
Звертаємо увагу платників, якщо з якихось причин деякі громадяни-землевласники досі не отримали повідомлень про сплату земельного податку, радимо їм звернутись до Центру обслуговування платників за місцем постійного проживання для з’ясування обставин.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool