Кіровоград: За результатами спецоперації відкрито 19 кримінальних проваджень

Червень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

У період з 26 квітня по 22 травня працівники міліції Кіровоградщини провели на території області відповідне відпрацювання.

Упродовж місяця правоохоронці перевірили 26 об’єктів дозвільної системи та понад 1450 власників зброї за місцем їх мешкання. У результаті було виявлено 25 адміністративних порушень, пов’язаних з придбанням, зберіганням та використанням зброї.
Крім того, у рамках проведення операції працівники міліції вилучили 7 одиниць зброї, серед них 1 гвинтівка та по два – пістолети, утинки мисливських рушниць, самопали, а також більше 550 набоїв та понад 20 кілограмів вибухівки.
За фактами кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин відкрито 19 кримінальних проваджень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool