Кіровоград: з мешканців міста незаконно стягували гроші

Жовтень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Службові особи ДП «Кіровоград-Інформ-Ресурси» незаконно стягували з громадян плату за зберігання транспортних засобів.

Прокурорська перевірка встановила, що службовими особами вказаного підприємства при видачі упродовж 2012-2013 років 107 транспортних засобів, було безпідставно стягнуто з громадян плату за їх зберігання на загальну суму 73 тис. грн., при тому, що фінансування такого роду витрат здійснюється за рахунок державного бюджету.
Окрім того, державним підприємством протягом вищезазначеного періоду було здійснено незаконне перерахування 529 тис. грн.. на рахунки благодійних організацій
Вказане стало можливим через неналежне виконання своїх службових обов’язків директором ДП «Кіровоград-Інформ-Ресурси».
На усунення виявлених порушень вимог законодавства заступнику Міністра внутрішніх справ України внесено подання. В результаті розгляду документу прокурорського реагування директора підприємства звільнено з займаної посади.
Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool