Кіровоград: якою буде доля ДЮСШ фізкультурно - спортивних товариств у 2015 році?

Січень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Колодяжний за участі начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександра Куценка провів робочу зустріч із керівниками обласних рад фізкультурно-спортивних товариств та директорами підпорядкованих їм дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Сергій Колодяжний відзначив, що у Кіровограді сім із п’ятнадцяти дитячо-юнацьких спортивних шкіл фінансуються за рахунок фізкультурно-спортивних товариств «Динамо», «Спартак», «Україна», «Колос» та за кошти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. У зв’язку з тим, що в Державному Бюджеті на 2015 рік у Фонді не передбачені кошти на фінансування спортивних шкіл, необхідно вирішувати питання щодо забезпечення стабільної роботи таких спортивних навчальних закладів. Головним завданням міської влади в даній ситуації є забезпечення можливості активного заняття спортом усіх дітей, які відвідують дитячо-юнацькі спортивні школи Кіровограда, наголосив Сергій Колодяжний
Заступник міського голови запропонував директорам спортивних шкіл суттєво активізувати роботу по залученню меценатів та інвесторів для фінансування дитячо-юнацького спорту. У свою чергу, керівники фізкультурно-спортивних товариств і дитячо-юнацьких закладів звернулися до міської влади з клопотанням щодо передбачення в міському бюджеті на 2015 рік видатків для здійснення часткового фінансування спортивних шкіл, які залишилися без державних коштів.
За результатами зустрічі Сергій Колодяжний доручив відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради опрацювати з керівниками спортивних закладів питання щодо реорганізації та оптимізації мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підпорядкованих фізкультурно-спортивним товариствам та здійснити розрахунки щодо видатків на їх фінансування у 2015 році.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool