Кіровоград: вітає генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак

Червень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1773 | Коментарі: 0

Шановні журналісти!
Від імені колективу служби порятунку Кіровоградщини щиро вітаю вас з професійним святом!

Завдяки вашій щоденній невтомній праці люди мають можливість завжди бути в центрі подій, навіть у найвіддаленіших куточках планети, дізнаватись про наукові відкриття та мистецькі досягнення. З вами ми подорожуємо, відпочиваємо, працюємо, будуємо взаємини, набуваємо нового досвіду. Опираючись на інформацію, джерелом якої ви є, ми робимо свій щоденний вибір.
Саме ваші співчутливість і розуміння допомагають нам, рятувальникам, запобігти трагедіям, врятувати людські життя та зберегти матеріальні цінності. Дякуємо вам за вашу об’єктивність та патріотизм, енергійність та неупередженість, за ваше бажання зробити світ кращим та безпечним.
Бажаємо вам міцного здоров’я та невичерпної енергії для реалізації всіх задумів, проектів і мрій. Нехай вас не залишає творче натхнення, мудрість підказує вірні рішення, число шанувальників зростає!

З повагою,
начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool