Кіровоград: випускники повертаються у рідні пенати викладачами

Червень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 1

Кіровоградське музичне училище та Кіровоградська музична школа №2 ім.Ю.С. Мейтуса не тільки "живуть" під одним дахом, виступають партнерами у творчих проектах, але й обмінюються своїми новими творчими здобутками.

Цього прекрасного літнього дня на сцені концертної зали школи відбувся концерт Романа Ієвського, який закінчив школу 3 роки назад, та Валерії Баранової, що здобула початкову мистецьку освіту у ДМШ №4 м .Кіровограда. Нині вони навчаються в класі флейти знаного не тільки за межами рідного міста, та й усієї України виконавця та викладача - заслуженого працівника культури України Залевського В.В. Твори зарубіжної класики та сучасна музика, звуки чарівної флейти у виконанні молодих музикантів у супроводі прекрасного концертмейстера Світлани Канцедалової, підкорили віртуозністю та майстерністю виконання, довершеністю виконавської інтерпретації та емоційним натхненням.
Перед учнями та викладачами школи, студентами музичного училища, присутніми на концерті, предстали музиканти нової формації українського мистецтва, якими в майбутньому буде пишатися Кіровоградщина.
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool