Кіровоград: викрито адвоката та суддю під час одержання неправомірної вигоди

Вересень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Прокуратурою області спільно з працівниками УБОЗ УМВС України в області викрито адвоката та суддю одного з міст під час одержання неправомірної вигоди.

 

Три тисячі гривень – саме таку суму запросили у місцевого жителя адвокат та суддя за винесення неправосудного рішення в адміністративній справі щодо керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння за непозбавлення права керування автомобілем. Однак під час одержання частини цієї суми адвоката було затримано, йому оголошено про підозру у скоєнні ним злочину передбаченого ч. 4 ст 368 КК України. При цьому він надав рішення судді по вказаній адміністративні справі, хоча правопорушника на судовому засіданні не було.
Наразі правоохоронні органи встановлюють місцезнаходження судді.
Проводиться досудове розслідування. Хід розслідування прокуратурою області взято на контроль.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool