Кіровоград: викрито 10 фактів порушень правил торгівлі пивом, та алкогольними напоями

Січень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

До проведення відповідних заходів на території області задіяні близько півсотні працівників кримінальної міліції у справах дітей УМВС та міськрайвідділів органів внутрішніх справ області.

Один із напрямків роботи, на який спрямовано зусилля правоохоронців, - здійснення перевірок розважальних та закладів торгівлі з метою попередження та недопущення реалізації алкоголю і цигарок особам, що не досягли повноліття.
У ході спільних рейдів з представниками громадських організацій, служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді міліцією вже було викрито 10 фактів порушень правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, за якими складено адміністративні матеріали (ст. 156 КУпАП).
Також у рамках проведення акції працівники торгівельних закладів отримують для розміщення спеціальні буклети та наклейки з гаслом «Тут неповнолітнім алкоголь та тютюнові вироби не продають». Таким чином громадянам нагадують про відповідальність, яку тягнуть за собою подібні правопорушення і закликають не допускати їх.
Робота у даному напрямку триває.

За матеріалами ВКМСД
УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool