Кіровоград: виконком поставив крапку у справі про незаконно встановлені літні майданчики

Березень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Власники незаконно – встановлених тимчасових споруд мають демонтувати свої павільйони та привести місця їх розміщення у належний стан з відновленням благоустрою.

Відповідне рішення, враховуючи протокол комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності від 21.01.2015 р., виконком Кіровоградської міської ради прийняв сьогодні, 2 березня.
Під дію прийнятого рішення потрапили кіоски для торгівлі квасом «Чорний ліс»: пров. Фортечний, 25 (біля ринку «Шахтарський»); вул. Добровольського, 15; вул. Шмідта (на зупинці напроти АС-1); вул. Полтавська (біля ринку); вул. Червоногвардійська (біля магазину «Візит»); вул. Жовтневої революції, 37/16; вул. Пацаєва, 14, корп. 2 (біля магазину «Джерельний»); вул. Бєляєва (біля будинку № 6); ріг вул. Яновського – Комарова; вул. Преображенська (біля обласної дитячої лікарні) та споруди у вигляді літніх майданчиків по вул. Дворцовій: кафе «Мокко», ресторан «Черчіль», ресторан «PRIMO VIOLINO».
Відповідно до прийнятого рішення, власникам тимчасових споруд встановлено термін 15 робочих днів з моменту публікації даного рішення на офіційному сайті Кіровоградської міської ради в мережі Інтернет (http://kr-rada.gov.ua) та у найближчому номері офіційного вісника Кіровоградської міської ради “Вечірня газета» щодо добровільного демонтажу та приведення місця їх розміщення у належний стан з відновленням благоустрою.
У разі невиконання власниками даного рішення, управління містобудування та архітектури організує демонтаж самовільно встановлених павільйонів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool