Кіровоград: вихованці дитячого будинку були почесними гостями на змаганнях з силового екстриму

Березень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

13 березня вихованці дитячого будинку «Наш дім» були почесними гостями на змаганнях з силового екстриму "Сильна Нація", де цивільний корпус "Азов" презентував свій осередок у Кіровограді.

Цього дня на центральній площі Героїв Майдану у Кіровограді свою богатирську міць протягом декількох годин демонстрували чотири команди - центральний корпус "Азов" (Кіровоград), громадська організація "Сильна Олекандрійщина" (Олександрія), батальйон "Кіровоград" і команда полку спеціального призначення "Азов", бійці якої приїхали із зони бойових дій задля участі у презентації.

До програми з силового екстриму входили чотири змагальні вправи з богатирського багатоборства - логліфт (підняття на кількість залізної колоди вагою 70 кг), прогулянка фермера (перенесення двох залізних балонів загальною вагою 150 кг), перекидання колеса вагою 250 кг, перетягування канатом автомобіля.

Вихованці “Нашого дому” теж показали свою міць –Володимир Соболєв зайняв ІІ місце у підкиданні гирі вагою 16 кг (підняв від плеча 27 разів). А дівчата намалювали малюнки для бійців полку спеціального призначення «Азов» та передали їх на передову через їхнього командира.

Але справжнім святом для вихованців стало несподіване отримання від цивільного корпусу «Азов» солодких подарунків та «сухих пайків» від військових. Дякуємо всім, хто долучився до організації таких змагань та подарував нам гарний настрій.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool