Кіровоград: відбулась сесія міськради

Грудень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 грудня, відбулося друге засідання 44 сесії Кіровоградської міської ради.

Депутати надали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади Кіровограда квартир для подальшої передачі сім’ям загиблих учасників АТО. Після процедури оформлення придбаних квартир, свідоцтва про право власності на них отримають родини двох кіровоградських героїв антитерористичної операції.
Міська рада також внесла зміни до власного рішення “Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей – мешканців Кіровограда”. Прийняті зміни дозволять придбати новорічні подарунки для дітей віком до 14 років, з родин учасників АТО на загальну суму 25 тисяч гривень.
Важливим для родин учасників АТО стало і прийняття міською радою рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення їм земельних ділянок у запроектованому мікрорайоні по вулицях Героїв АТО та Волонтерській.
Цього дня депутатський корпус змінив також кількісний і персональний склад виконавчого комітету міської ради. Відповідно до прийнятого рішення, виконком складатиметься відтепер із 17 осіб, а до його складу введено Олександра Дануцу, голову правління медіа групи “Весь Кіровоград” та Сергія Колодяжного, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Крім того, міська рада внесла зміни до Програми розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2014 рік, затвердила умови оплати праці посадової особи міської ради, створила конкурсну комісію з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна та розглянула низку питань щодо регулювання земельних відносин.
На цьому 44 сесія Кіровоградської міської ради завершила свою роботу.

джерело, фото Ігоря Філіпенко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool