Кіровоград: відбудеться освітній ярмарок

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Півтора десятки провідних навчальних закладів регіону та країни представлять себе майбутнім абітурієнтам Кіровоградщини в рамках Всеукраїнської агропромислової виставки «АгроЕкспо», яка пройде в обласному центрі на початку жовтня.

Ноу-хау організаторів – проведення свого роду «ярмарки професій» у рамках галузевого заходу. Ярмарок покликаний сприяти профорієнтації юних кіровоградців, додатково мотивувати їх до здобуття якісної освіти за найбільш близькою їм спеціальністю. У свою чергу, для самих ВНЗ участь у виставці – додаткова можливість презентувати себе потенційним абітурієнтам з прицілом на майбутні вступні кампанії.
Серед закладів, які представлятимуть себе – Механіко-машинобудівний інститут Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», одного з 4 українських ВНЗ, що увійшли до цьогорічного рейтингу кращих університетів світу QS World University.
За даними організаторів, крім профільних – технічних і аграрних вищих навчальних закладів (Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету України, Кіровоградський Національний технічний університет, Кіровоградський технікум механізації сільського господарства та інші), у виставці візьмуть участь ВНЗ інших, самих різних спрямувань, зокрема – Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка, а також професійно-технічні навчальні заклади Кіровограда та області.
Також в рамках «АгроЕкспо» запланована низка тематичних семінарів для професійних відвідувачів, які проводитимуться, в тому числі, фахівцями ВНЗ-учасників. Очікуються і більш нестандартні та видовищні активності, ініційовані деякими навчальними закладами та їхніми партнерами з числа виробників сучасної сільськогосподарської техніки, інформацію про які організатори поки тримають у таємниці.
Нагадаємо, Всеукраїнська агропромислова виставка «АгроЕкспо – 2013» пройде в Кіровограді 3-5 жовтня на виставковій площі в 36 тис. м², не рахуючи паркування та поля для демонстрації сільгоспмашин в роботі. Також під час форуму відбудеться нагородження переможців цьогорічного конкурсу якості продукції «Кращі товари Кіровоградщини» та низка інших заходів.

Джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool