Кіровоград: вечір сучасної української культури

Березень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

11 березня 2015 року з 18.00 до 20.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на вечір сучасної української культури, що відбудеться в рамках бібліопроекту «Креативна середа».

Сучасна українська культура насичена та різноманітна. Тож цього вечора в бібліотеці будуть представлені її музичні, літературні та творчі надбання.
У відділі популяризації книги відбудеться концерт молодих кіровоградських виконавців, серед яких - Валерія Гоян, Дмитро Касьян, Павло Думайло, Максим Кондратенко, Міша Нідзельський, Катерина Несен, Іван Іванов, Ксенія Купріненко, Олександри Мішкевич та інших. Молодь виконуватиме пісні відомих українських виконавців – Арсена Мірзояна, Скрябін, Бумбокс, O.Torvald та інших.
Також в рамках заходу відбудеться дефіле сучасного українського костюму від учнів Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування. Ви зможете стати учасниками майстер-класу з «солодкої флористики» та переглянути виставку патріотичних поробок від Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування.
Для любителів поезії відбудуться голосні читання творів видатної української поетеси Ліни Костенко. Тут можна буде послухати твори письменниці у виконанні читців або ж самому прочитати улюблений вірш біля «відкритого мікрофона».
Цього вечора проходитиме улюблена гра «Мафія», тож усі бажаючі зможуть долучитися до розв’язання чергової детективної історії. Цього разу дрес-код гри – класичний.
Програма заходу, як завжди, насичена та різноманітна, тож не проґавте можливість цікаво та змістовно провести свій вільний час.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool