Кіровоград: вчительку вітають з відзначенням державною нагородою України

Березень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1692 | Коментарі: 0

Управління освіти щиро вітає вчителя математики, спеціаліста вищої категорії, вчителя-методиста, «Відмінника освіти України», Заслуженого вчителя України комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання ліцей-школа – дошкільний навчальний заклад «Вікторія – П» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» Донець Валентину Федорівну з відзначенням державною нагородою України

- орденом «За заслуги» III ступеня (указ Президента України від 07 березня 2015 року № 126/2015) за значний особистий внесок у освітній розвиток Української держави, вагомі професійні здобутки у навчанні та вихованні молоді та з нагоди Міжнародного жіночого дня.
Значну частину свого життя та любові Ви, шановна Валентино Федорівно, віддали дітям. Уміло працюючи над розвитком здібностей дітей, вчите їх оволодівати духовним багатством та жити повноцінним інтелектуальним життям.
Ваші здобутки створені щоденною наполегливою працею, тож нехай це досягнення додасть Вам віри і життєвих сил, труднощі будуть переможені, а успіх окриляє душу!

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool