Кіровоград: в області триває атестація особового складу

Жовтень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

28 жовтня атестаційна комісія УМВС на чолі з заступником начальника Управління полковником міліції Русланом Бугринцем працювала в Олександрійському міському відділі міліції.

Загалом було атестовано 18 правоохоронців, серед них керівний та особовий склад штабу, підрозділів кадрового й матеріального забезпечення.
За результатами позачергової атестації всі працівники відповідають займаним посадам, але чотири – за умови усунення ними наявних недоліків у роботі. Стосовно одного з працівників міліції прийнято рішення щодо направлення його на навчання до вищого навчального закладу системи МВС України.
Раніше позачергове атестування вже пройшли працівники кримінального блоку Олександрійського міськвідділу міліції – особовий склад сектору карного розшуку, відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та Державної служби боротьби з економічною злочинністю.
За висновками атестаційної комісії усі 25 працівників, що проходили атестацію, відповідають займаним посадам (троє – за умови усунення недоліків).
А вже у наступному місяці атестуватимуться працівники міліції громадської безпеки Олександрійського МВ УМВС в області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool