Кіровоград: у віддалених мікрорайонах міста з’являться аптеки

Березень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

У Кіровограді, на околицях міста, необхідно відкривати аптечні пункти. На цьому, сьогодні, 28 березня, під час апаратної наради акцентував увагу міський голова Кіровограда Андрій Райкович.

- На прийомі громадян з особистих питань до мене часто звертаються жителі Лелеківки, Старої Балашівки, Великої Балки з проханням відкрити хоч невеликий аптечний кіоск, - наголосив Андрій Райкович. - У центрі аптек хоч відбавляй, а от торгувати на околицях, чомусь не поспішають. А це ж соціальна складова торгівлі. Люди повинні мати можливість купувати необхідні препарати, не їздячи для цього в центр. Торгівельна мережа на те і існіє, щоб десь заробляти більше, а десь нести соціальне навантаження.

Вирішити це завдання міський голова доручив начальнику управління охорони здоров’я Оксані Макарук спільно з колегою - начальником управління торгівлі Наталією Бабенко. Вони мають працювати з власниками аптечних мереж, аби вже найближчим часом такі аптеки з’явились у віддалених мікрорайонах міста.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool