Кіровоград: у розважальному закладі чоловік отримав удар кулаком по голові

Січень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні було доставлено місцевого жителя з тяжкими тілесними ушкодженнями голови.

Попередньо правоохоронці встановили, що між двома кіровоградцями на території одного із розважальних закладів міста виникла сварка. Причиною конфлікту начебто стало те, що старший з них, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав ображати знайомих молодшого. У відповідь на нецензурну лайку чоловік отримав удар кулаком по голові, від якого він впав на землю та сильно вдарився головою.
Знайома допомогла потерпілому дістатись додому, але через деякий час чоловікові стало зле і його терміново госпіталізували до лікарні.
Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний кіровоградець. Наразі вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу.
- За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - розповідає т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса. - Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС к Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool