Кіровоград: у міській раді вчилися декларувати свої доходи

Березень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградській міській раді було проведено навчання для керівників виконавчих органів міської ради та керівників підприємств, установ, організацій і закладів.

Учасники навчання, організованого відділом кадрової роботи, знайомилися з темою: „Декларування доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру за 2014 рік. Норми законодавства”.
Відкрив семінар заступник міського голови Сергій Васильченко, який відзначив, що норми діючого законодавства особливу увагу приділяють питанням декларування посадовими особами своїх доходів, тому кожен посадовець зобов’язаний дуже відповідально та уважно ставитись до інформації, яку зазначає у своїй декларації.
Провела навчання начальник відділу кадрової роботи міської ради Світлана Балакірєва. Вона наголосила, що декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру є обов’язком кожної посадової особи. Світлана Балакірєва звернула увагу, що декларують свої доходи не тільки посадовці міської ради, а й посадові особи підприємств, установ, організацій і закладів міста та депутати міської ради. Декларація заповнюється і подається декларантом за місцем його роботи до 01 квітня 2015 року. Під час виступу Світлана Балакірєва також зупинилась на особливостях оприлюднення відомостей, зазначених в декларації та детально розповіла слухачам про порядок заповнення кожного з її розділів.
По завершенню навчання присутні мали змогу отримати вичерпні відповіді на свої запитання щодо порядку декларування доходів.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool