Кіровоград: у День міста працівники ДАІ виявили 12 нетверезих водіїв

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

21 вересня, у день святкування 259-ої річниці нашого рідного міста, працівники Державтоінспекції Кіровоградщини надійно охороняли та забезпечували комфортне пересування жителів та гостей міста центральними вулицями, на яких відбувалися святкові ярмарки та концерти.

Майже весь особовий склад ДАІ був задіяний для нагляду за безпекою дорожнього руху, і не лише в центральній частині міста. Не обійшлося і без порушення Правил дорожнього руху. У день міського свята працівники ДАІ зупинили 12 осіб, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Прикро, що більшість з них навіть не задумуються, що їх недбальство може привести до сумних наслідків. Багато ДТП стається саме через пияцтво, причому у більшості випадків гинуть люди, які просто опинилися не в той час і не в тому місці.

Державтоінспекція Кіровоградщини нагадує, що п’яний водій – це потенційна загроза суспільству. Усіх неприємностей, які він може доставити як собі, так і оточуючим, не перерахувати. Усі можливі небезпеки добре відомі, проте, на жаль, нерідко це не зупиняє деяких людей від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Більшості водіїв після прийняття алкогольних напоїв здається, що вони бадьоро себе почувають, сміливість ллється через край, реакція нібито загострюється, та й свої дії вони повністю контролюють. Проте це тільки суб’єктивні відчуття. Насправді відбувається розлад нервової системи, притупляється увага, сповільнюються нервово-м’язові реакції. Найголовніше – втрата відчуття небезпеки. За кермом цей стан реально може призвести до трагедії.

УМВС України в Кіровоградській області, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool