Кіровоград: тривають профілактичні заходи

Червень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області триває загальноукраїнська профілактична операція «Автобус-2014».

Працівники ДАІ перевіряють, як автоперевізники дотримуються правил дорожнього руху, чи все у них гаразд з ліцензіями та який технічний стан маршруток. Операція стартувала 20 травня. За цей час інспектори з технічного нагляду спіймали 5-х нетверезих водіїв за кермом автобусів та склали близько сотні протоколів про адміністративні правопорушення, скоєні водіями зазначеної категорії.
Сьогодні, у ході проведення зазначених заходів, відбулося профілактичне відпрацювання обласного центру, під час якого інспектори ДАІ побували на випусках в автопідприємствах, які займаються перевезенням пасажирів, та провели з водіями цільові інструктажі.
Працівники ДАІ стверджують: після таких відпрацювань водії поводяться більш чемно на дорозі. Тож сподіваються на зниження аварійності за участі маршруток.
Операція «Автобус-2014» триватиме до 20 червня.
Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до водіїв автобусів і власників автотранспортних підприємств: пам’ятайте, користуючись саме вашими послугами, сотні людей щоденно довіряють вам своє життя та здоров’я. Не ризикуйте ними – дорога не вибачає помилок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool