Кіровоград: сесія міськради - новий заступник мера, ротація у виконавчому комітеті

Червень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1757 | Коментарі: 0

Cьогодні, 6 червня, продовжила свою роботу тридцять восьма сесія Кіровоградської міської ради. Перед початком четвертого засідання секретар міської ради Іван Марковський озвучив зміни у складі депутатських груп ради.

Заяву про вихід з депутатської групи “За добробут міста” та вступ до групи “Спільний дім” написав Андрій Антонов.
Депутати розпочали роботу з розгляду трьох колективних депутатських запитів щодо надання матеріальної допомоги на лікування малозабезпечиним кіровоградцям. З третьої спроби у міській раді завершилося формування інституту заступників міського голови. Сьогодні необхідну підтримку з 39 голосів набрав Олексій Олійник.
Депутатський корпус розпочав також процедуру ротації у виконавчому комітеті. За пропозицією Івана Марковського на сьогоднішньому засіданні зі складу виконокому виведені шість осіб – Олександр Саінсус, Ігор Василенко, Юрій Демець, Валерій Заботкін, Сергій Поліщук та Олександр Рацул. Поповнення рядів членів виконавчого комітету очікується на наступній сесії міської ради, а в міжсесійний час депутати і громадськість міста матимуть час для ознайомлення з кандидатами на відповідалні посади.
Сьогодні також міська рада затвердила схему організації дорожнього руху вулицями Кіровограда, внесла зміни до програм розвитку житлово – комунального господарства та будівництва, реконструкції, ремонту доріг і підтримала рішення про створення комунального підприємства “Житлово – експлуатаційна контора №9”.

джерело, фото Ігоря Філіпенка

Кіровоград: сесія міськради - новий заступник мера, ротація у виконавчому комітеті

Кіровоград: сесія міськради - новий заступник мера, ротація у виконавчому комітеті


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool