Кіровоград: рятувальники вшанували ікону Божої Матері

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

Ікона Божої Матері «Неопалима Купина» захищає від пожеж та стихій, тож недарма вона визнана і заступницею усіх рятувальників.

Отже, її вшановують під час святкування Дня рятівника. Із професійним святом від імені Архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа працівників пожежно-рятувальної служби привітав священник Кафедрального собору отець Євгеній. Він побажав усім міцності духу, сил та добробуту у родинах та здійснив короткий молебен. Отець Євгеній подякував усім рятувальникам за службу та благословив. А на завершення святкового заходу Управлінню була вручена ікона «Неопалима Купина», а кожен бажаючий зміг отримати таку ж ікону у мініатюрі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool