Кіровоград: рятувальники відвідали студентів трьох закладів.

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Працівники обласного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій постійно проводять громадські акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для дітей та молоді.

Зазвичай основну увагу звертають на дотримання правил пожежної безпеки, поводження із застарілими боєприпасами та поводження на воді. Цілком зрозуміло, що фахівці служби, яка покликана дбати про безпеку людей, завжди оперативно реагують як на надзвичайні події, так і на зміни у громадському житті держави. У такий час громадян найперше необхідно навчати як діяти у випадку надзвичайних ситуацій військового або суспільно-політичного характеру.
З цією метою Управлінням ДСНС та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності створено навчальний фільм «Варто знати кожному», у якому детально викладені поради на випадок екстремальних подій. Щоб охопити якомога більше слухачів рятувальники проводять зустрічі та демонстрацію фільму у вищих навчальних закладах міста. Протягом цього тижня вони відвідали студентів трьох закладів.
Студентам нагадують, що знання у випадку загрози надзвичайної ситуації або тероризму, захоплення в заручники, можуть врятувати життя не одній людині. Рятувальники переконують, що така інформація необхідна кожній людині, тож пропопонують студентам поділитися нею з батьками та близькими.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool