Кіровоград: рятувальники провели акцію «Зустрічай Новий рік безпечно!»

Грудень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

На свято Миколая, у Кіровограді на площі Героїв Майдану відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки області.

На святкове дійство завітали багато дітлахів та їх батьків, тож рятувальники після концертної програми провели для усіх глядачів акцію «Зустрічай Новий рік безпечно!». Така передноворічна акція проводилася вперше та мала на меті наголосити на дотриманні правил безпеки під час зимових свят. Дорослим нагадали, що піротехніку слід купувати лише ліцензовану та пояснили, як салютом не завдати шкоди собі та оточуючим. Діти із задоволенням відповідали на запитання вікторини з тематики безпеки життєдіяльності. У таких конкурсах немає переможців і переможених, бо знання, які можуть в екстремальній ситуації врятувати життя, вже є кращою нагородою. Звичайно, кожен хлопчик та дівчинка, хто брав участь у вікторині отримали подарунки-«миколайчики» від рятувальників. На завершення акції працівники Служби 101 подякували кіровоградцям за участь, побажали всім безпечних новорічних і різдвяних свят та здійснення всіх бажань!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool