Кіровоград: роз’яснює ГУ Міндоходів області

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Починаючи з 3 серпня цього року та до 1 січня наступного платникам податку на додану вартість надано можливість отримати бюджетне відшкодування у вигляді фінансового казначейського векселя.

При цьому суб’єкт господарювання вправі сам визначитися зі способом відшкодування: грошима чи векселями. Для отримання останніх необхідно подати відповідну заяву.
Сума ПДВ, що підлягає відшкодуванню з бюджету шляхом видачі фінансових казначейських векселів, поділяється на рівні частини. На кожну таку частину видається окремий вексель із строком платежу один, два, три, чотири та п’ять років.
Шляхом пред’явлення до сплати фінансового казначейського векселя можна розрахуватися за поточними зобов’язаннями з податків і зборів (але не раніше настання строку платежу, визначеного у ньому).
Нагадуємо, що ведення реєстру векселів здійснюється Державною казначейською службою України.


Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool