Кіровоград: родинам загиблих учасників АТО вручили ордери від квартир

Грудень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1261 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 грудня, секретар міської ради Іван Марковський зустрівся з родинами загиблих кіровоградських воїнів – учасників антитероритстичної операції.

У зустрічі, що пройшла у міській раді, взяли також участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко та заступники міського голови Сергій Васильченко і Сергій Колодяжний.
Під час зустрічі Сергій Кузьменко вручив вдовам ордери на квартири. Шість таких квартир вже виділено для сімей загиблих героїв АТО. Чотири з них оформлені документально, ордери на них і отримали сьогодні дружини героїв. Іван Марковський також вручив родинам матеріальну допомогу від міської влади, проїздні квитки на безоплатний проїзд у громадському транспорті та солодощі для дітей. - Ми розділяємо ваше велике горе і будемо підтримувати з вами постійний зв’язок. Двері міської ради для кожного з вас завжди будуть відкритими. Ми готові допомогти вам у будь який момент, без попередніх записів і черг, - заявив Іван Марковський

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool