Кіровоград: Результати оперативно-профілактичного відпрацювання на пасажирському транспорті по місту

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

Для забезпечення безпеки дорожнього руху

протидії злочинності на автотранспорті, зміцнення дисципліни і законності серед особового складу та з метою профілактики аварійності на автомобільному транспорті, попередження порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів, особливо тих, що надають послуги з перевезення пасажирів, здійснення державного контролю за дотриманням автопідприємствами законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, контролю за підготовкою транспортних засобів перевізників до експлуатації в зимовий період, 23 жовтня Державтоінспекція області в рамках профілактичної операції “Перевізник – Зима 2013″ провела відпацювання міста Кіровограда.

Під час нагляду за дорожнім рухом співробітниками ДАІ було виявлено та зафіксовано 112 адміністративних правопорушень допущених водіями, з яких:

- Відхилення від маршруту руху – 25

- Перевезення пасажирів в кількості що перевищує встановлену – 34

- Порушення правил зупинки та стоянки - 15

- Технічний стан транспорту – 10

- Порушення правил обгону – 1

- Створення аварійної ситуації – 1.

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв усіх транспортних засобів: будьте максимально уважними за кермом, рухайтеся з безпечною швидкістю та суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху!
УДАІ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool