Кіровоград: рейд на Кущівці

Січень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

Від початку року більше десяти жителів Кіровоградщини стали жертвами вогню, а пожежі у житловому секторі традиційно складають більшу частину пожеж, що виникають на території області.

У зв’язку з цим Управління ДСНС закликає громадян поводитись з вогнем за правилами: не палити у ліжку, стежити за справністю пічного опалення, груб, камінів, не використовувати несправне обладнання або перевантажувати електромережу надмірною кількістю приладів.
Як один з видів роз’яснювальної роботи, рятувальники продовжують проводити відпрацювання житлових секторів обласного центру населених пунктів області спільно з працівниками територіальних центрів соціального обслуговування, під час яких нагадують людям правила протипожежної безпеки, надають консультативну допомогу та роздають листівки й пам’ятки застерігаючого змісту, підготовлені спільно з обласним осередком добровільного пожежного товариства України. Один з таких рейдів провели 16 січня у мікрорайоні Кущівки, що в обласному центрі. Учасники рейдів, у першу чергу, відвідують будинки людей, так званої, вразливої категорії: самотніх літніх людей, інвалідів, пенсіонерів.
Звертаємось до всіх громадян: у вас також є можливість зробити свій внесок у запобігання вогневим випадкам у житловому секторі та загибелі людей на них. У першу чергу, самі будьте уважними при використанні вогню у побуті, а також негайно повідомляйте за телефоном Служби порятунку «101», якщо випадково стали свідком виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool