Кіровоград прощатиметься із загиблим Федором Романовим

Вересень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1747 | Коментарі: 0

У понеділок, 15 вересня, Кіровоград проведе в останню путь Романова Федора Анатолійова — військовослужбовця, фельдшера госпітального відділення медичної роти ВЧ ПП 2830 (1983 р.н.)

Герой загинув 29 серпня 2014 року внаслідок отримання осколкового поранення в зоні АТО у місті Іловайськ. Військовослужбовець проживав у місті Кіровограді та працював на станції швидкої медичної допомоги
Прощання з воїном відбудеться 15 вересня на Театральній площі. Громадянська панахида розпочнеться о 10.00. Поховають Федора Романова на Алеї слави Рівнянського кладовища.
Понеділок, 15 вересня, оголошується у Кіровограді Днем жалоби. Відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool