Кіровоград: продовжуються рейдові перевірки

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Хоча загальна кількість пожеж на території регіону суттєво зменшилась, пожежі у житловому секторі, як і раніше, складають більшу їх частину.

 Саме пожежі у приватному житлі найчастіше закінчуються загибеллю. Особливої гостроти проблема набуває з початком опалювального сезону, коли для обігріву осель люди починають використовувати додаткові джерела тепла, забуваючи при цьому завчасно переконатись у їх справності та придатності до використання. Багато й таких, хто відверто нехтує правилами пожежної безпеки. Проте є окрема категорія людей, які гостро потребують сторонньої уваги і турботи. Саме до літніх мешканців обласного центру прийшли працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій спільно з фахівцями територіального центру соціального обслуговування, щоб перевірити, чи дотримуються вони правил пожежної безпеки, чи у справному стані обігрівачі, які вони використовують, щоб нагадати, як уникнути лиха, та залишити пам’ятки-застереження. Варто сказати, ретельність, з якою старенькі підготувались до опалювального сезону, заслуговує поваги.
Разом з тим, працівники пожежно-рятувальної служби закликають усіх жителів області бути уважними до свого життя і свого добробуту: не використовувати несправні електрообігрівачі й газові прилади, не користуватись печами й грубами, якщо в них є помітні пошкодження, не нехтувати правилами експлуатації, регулярно перевіряти тягу, не залишати ввімкненими електроприлади і розтопленими печі під наглядом малолітніх дітей.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool