Кіровоград: привітали маленьких пацієнтів закладів охорони здоров’я

Червень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у лікувально-профілактичних закладах комунальної власності міста відбулися святкові заходи.

Начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук привітала маленьких пацієнтів дитячої міської лікарні з їх святом та побажала кожній дитині відчувати тепло і турботу дорослих, буди здоровими, щасливими і жити в мирній країні.
Цього дня для дітей з концертною програмою виступили вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Цікава постановка про сумну королеву, веселі ігри, гуморески, пісні та танці надовго запам'ятаються дітлахам та дорослим. А вогник радості та оптимізму, запалений у дитячих очах, допоможе їм справитись з усіма хворобами.
Після закінчення концертної програми діти отримали солодкі подарунки від депутата Верховної ради Андрія Табалова та депутата Кіровоградської обласної ради Андрія Райковича.
У дитячих амбулаторіях комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кіровограда" відкрилась виставка малюнків на тему “Світ очима дітей”. Діти різного віку представили свої роботи, які стверджують, що нашим дітям близький дух патріотизму, почуття прекрасного та сімейні цінності.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool