Кіровоград: позачергове атестування у слідчих підрозділах

Жовтень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1676 | Коментарі: 0

Понад 130 працівників слідчих підрозділів УМВС України в Кіровоградській області вже пройшли атестацію. Серед них стосовно 15 слідчих прийнято рішення про висунення їх на вищі посади.

Згідно наказу Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка в органах внутрішніх справ України з початку жовтня проводиться позачергове атестування особового складу з метою дати принципову оцінку результатам роботи міліціонерів, рівню їх професійної підготовки, компетентності, дотримання кожним службової дисципліни та законності.

В Управлінні МВС в Кіровоградській області активно проводиться відповідна робота. Зокрема, під час проведення чергового етапу атестування комісією під головуванням першого заступника начальника УМВС полковника міліції Ольги Терещенко було атестовано 20 працівників підрозділів слідчого управління та міськрайорганів.

Оцінювали професійність слідчих також заступник начальника УМВС полковник міліції Руслан Бугринець, начальник управління кадрового забезпечення полковник міліції Іван Стеценко, голова професійної спілки атестованих працівників міліції Валерій Шевчук, представники відділу внутрішньої безпеки, а також керівництво галузевих служб обласного апарату.

Участь у проведенні атестації взяв і представник МВС України – заступник начальника Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення Вадим Наумов.

Перед проходженням позачергового атестування працівники міліції проходять стройові огляди, психологічне обстеження та здають заліки зі службової підготовки.

Під час проведення атестації члени комісії приділяють увагу перевірці знань слідчих не лише за напрямком роботи, але й основних положень та вимог відомчих нормативно-правових актів і чинного законодавства. Також детально вивчаються атестаційні листи кожного правоохоронця, складені з урахуванням результатів службової діяльності та особистих характеристик як на службі, так і в побуті.

Загалом позачергову атестацію вже пройшли 135 працівників слідчих відділів з 17 міськрайорганів області та п’яти відділів слідчого управління. За результатами роботи атестаційної комісії – 105 працівників відповідають займаній посаді, стосовно 15 слідчих прийнято рішення про висунення їх на вищі посади та дев’ять зараховано до відповідного резерву кадрів, ще шістьох переведено на інші посади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool