Кіровоград: податкова нагадує платникам податків

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ нагадує платникам податків, які бажають перейти на спрощену систему оподаткування, що 13 вересня 2013 року - останній день подання заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з IV кварталу 2013 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік.

Відповідно пп.298.1.4 п.298.1 ст.298 Податкового кодексу України суб'єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів відповідно до норм цього Кодексу, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до органу доходів і зборів не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий суб'єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом календарного року.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool