Кіровоград: Під час пожежі врятовано родину (ФОТО)

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

У місті Кіровограді в одному з приватних житлових будинків виникла пожежа. На той час у будівлі знаходилися 86-річна господарка, її донька та зять. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Загоряння сталося у коридорі тим самим, відрізавши їм вихід із будинку, чадний дим поступово заповнював приміщення - люди опинилися у смертельній пастці. Вікна будівлі поступово все більше й більше охоплював їдкий дим. Лихо помітили сусіди й негайно зателефонували до пожежно-рятувальної служби, повідомивши при цьому, що в будівлі можуть бути люди. Миттєво працівники служби «101» і «103» виїхали на місце пригоди.
Донці господарки до приїзду екстрених служб надали руку допомоги старшокласники, які стали свідками відчаю й безпомічності жінки, що з усіх сил стукала в щільно зачинене вікно й не мала змоги його розбити. Діти відчинили вікно й, підтримуючи один одного, допомогли жінці вибратися на свіже повітря.
Потребували допомоги старенька господарка та її 61-річний зять. У лічені секунди бійці служби «101» вдягнули апарати на стиснутому повітрі й рушили у димову завісу будинку – винесли на вулицю обох постраждалих, де їм відразу ж було надано медичну допомогу й направлено до реанімаційного відділення міської лікарні.
На жаль, при підготовці матеріалу стало відомо, що господарка будівлі померла. Наразі причина виникнення пожежі та смерті потерпілої встановлюються.

Кіровоград: Під час пожежі врятовано родину (ФОТО)

Кіровоград: Під час пожежі врятовано родину (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool