Кіровоград: перекид через основну огорожу в'язниці

Жовтень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 2054 | Коментарі: 0

Оперативними працівниками Кіровоградської виправної колонії (№ 6) попереджено потрапляння наркотичної речовини до засуджених.

21 жовтня 2013 року близько 21 години 55 хвилин, в ході відпрацювання оперативної інформації працівниками оперативного відділу Кіровоградської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№ 6), був затриманий засуджений М., 1983 року народження, при обшуку якого в лівій шкарпетці було виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом. Даний згорток був підібраний засудженим після перекиду через основну огорожу з боку вул. Яновського м. Кіровограда на охороняємий об’єкт установи.
Про даний факт було негайно повідомлено до чергової частини Кіровоградського МВ УМВС України у Кіровоградській області та спільно з слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце пригоди, було задокументовано факт вилучення даної речовини.
По даному факту порушено кримінальне провадження та внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12013120020005370 від 21.10.2013 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 статті 309 КК України. Проводяться слідчі дії.
 

Прес-служба Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool