Кіровоград: опалювальний сезон припиняється

Березень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1697 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 березня, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради, враховуючи подання начальника управління освіти, своїм рішенням дозволив дочірньому підприємству “Кіровоградтепло” товариства з обмеженою відповідальністю “Центр науково-технічних інновацій Української нафтогазової академії” та комунальному підприємству “Теплоенергетик” припинити теплопостачання загальноосвітнім навчальним закладам з 20 березня 2015 року.

Відповідно до прийнятого рішення, теплопостачання у Кіровограді буде припинене з моменту перевищення середньодобової температури зовнішнього повітря більше ніж вісім градусів тепла протягом трьох діб, але не пізніше 15 квітня 2015 року.
Рішення також не дозволяє двом теплогенеруючим підприємствам нараховувати оплату за теплопостачання у відповідні дні, в які не надавались послуги теплопостачання, та дні літнього періоду 2015 року.
Одночасно виконком дозволив управлінню освіти, відділу фізичної культури та спорту, в разі необхідності подовження опалювального періоду, безпосередньо звертатись з листом до керівників теплопостачальних підприємств.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool