Кіровоград: Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають із Днем фізичної культури і спорту

Вересень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Шановні спортсмени, тренери та вболівальники спорту!

      Щиро вітаємо вас із Днем фізичної культури і спорту – зі святом бадьорості, краси і здоров’я. Кіровоградські майстри спорту здобули широке визнання не тільки на території України, а й далеко за її межами. Яскравим прикладом тому є успішні виступи кіровоградських баскетболістів, футболістів, бейсболістів, важкоатлетів, борців, пловців, велосипедистів, гімнастів, представників інших видів спорту на всеукраїнських та міжнародних турнірах Їх приклад є поштовхом до масового розвитку спорту та фізичної культури, залучення до них найширших верств населення, утвердження здорового способу життя. Міцного вам здоров’я, нових спортивних досягнень, високих місць у турнірних таблицях та рекордних результатів.
 

Міський голова Олександр Саінсус    Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool