Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Грудень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

З 2 січня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Діалог з поетом: В.Симоненко», присвячену 80-річчю від дня народження поета. Крім віршів, Симоненко писав новели, сатиру, прозу; був автором численних статей, рецензій та публікацій. Запрошуємо всіх зацікавлених читачів завітати до бібліотеки для ближчого знайомства з творчим надбанням Василя Симоненка.

З 2 січня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Борис Лятошинський – класик української музики XX століття», присвячену 120-річчю від дня народження видатного діяча. Постать Бориса Лятошинського на музичній орбіті двадцятого століття є визначальною, і не лише в українському контексті, адже його симфонії мають всесвітнє значення. Про основоположника модернізму в українській музиці, творчу манеру видатного композитора та його здобутки розповість підготовлена книжкова виставка.

У відділі абонементу продовжує діяти фотовиставка «Нові часи – нові герої» приурочена пам’яті загиблих військовослужбовців - учасників АТО.
Чи не щодня в область приходять сумні звістки про загиблих земляків і виставка героїв поповнюється новими обличчями.

З 4 січня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Горів, щоб запалити інших», присвячену 60-ій річниці від дня народження Валерія Дейнекіна. Для Валерія Дейнекіна служіння театрові було дарунком долі й сенсом життя. Здавалося, він відчув і зрозумів це з першим подихом, першими відчуттями світу. Він лишався вірним своїй долі увесь цей густий і гарячий час служіння сцені, який виділив йому творець. Завітавши до відділу мистецтв Ви дізнаєтесь багато цікавих фактів з життя видатного актора.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool