Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Грудень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

З 23 грудня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Календар знаменних дат: С.Людкевичу - 135». Виставку розгорнуто до 135-річчя від дня народження Станіслава Людкевича — видатного українського композитора, музикознавця, фольклориста, педагога і громадського діяча.

Література представлена на виставці надасть можливість користувачам познайомитись зі сторінками життя та творчості митця.

З 23 грудня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Новорічний настрій». Окрім книжок та журналів на виставці будуть оздоблені спеціальні новорічні чобітки, в які усі бажаючи зможуть кидати свої новорічні мрії написані на папері.

23 грудня працівники відділу мистецтв о 8.00 проведуть слайд-подорож «В очікуванні новорічного дива». Новий рік подобається нам не лише своєю красою і таємничістю, а й тим, що в цей день ми отримуємо багато подарунків. Як і що дарують в різних країн, які традиції святкування та багато інших цікавінок про улюблене свято дізнаються учасники в рамках заходу.

З 26 грудня у відділі мистецтв буде представлено книжкову виставку «Календар знаменних дат: Д. Кабалевському – 110». Дмитро Борисович Кабалевський - радянський композитор, педагог та громадський діяч. Композитор створив багато творів у різних жанрах. В його спадщині п'ять опер, ряд кантат, інструментальних концертів, камерних інструментальних ансамблів, багато фортепіанної музики й романсів. Він автор музики до великої кількості театральних постановок й кінофільмів. Переглянувши виставку ви не лише поринете у світ творчості та музики, але й дізнаєтесь про цікаві факти з життя відомого композитора.

28 грудня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу усі любителі мистецтва handmade продовжать підготовку до Нового року. Ми пропонуємо створити ялинкову прикрасу - кульку з символом нового 2015 року – гарненькою овечкою, в техніці «фільц» або сухе валяння.
Сухе валяння – один з популярних видів рукоділля. Техніку сухого валяння використовують для створення об’ємних речей: м’яких іграшок, прикрас, сувенірів. Вона дуже проста і тому ідеально підходить для людей, які тільки починають пробувати свої сили в рукоділлі.
Для роботи Вам знадобляться:
для основи – клубок ниток, діаметром 5-6 см;
голка для валяння,
шерсть для валяння (біла та чорна),
тонка біла стрічка (0,5 см) довжина 25 см,
пара штучних очей.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool