Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Грудень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

З 23 грудня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Календар знаменних дат: С.Людкевичу - 135». Виставку розгорнуто до 135-річчя від дня народження Станіслава Людкевича — видатного українського композитора, музикознавця, фольклориста, педагога і громадського діяча.

Література представлена на виставці надасть можливість користувачам познайомитись зі сторінками життя та творчості митця.

З 23 грудня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Новорічний настрій». Окрім книжок та журналів на виставці будуть оздоблені спеціальні новорічні чобітки, в які усі бажаючи зможуть кидати свої новорічні мрії написані на папері.

23 грудня працівники відділу мистецтв о 8.00 проведуть слайд-подорож «В очікуванні новорічного дива». Новий рік подобається нам не лише своєю красою і таємничістю, а й тим, що в цей день ми отримуємо багато подарунків. Як і що дарують в різних країн, які традиції святкування та багато інших цікавінок про улюблене свято дізнаються учасники в рамках заходу.

З 26 грудня у відділі мистецтв буде представлено книжкову виставку «Календар знаменних дат: Д. Кабалевському – 110». Дмитро Борисович Кабалевський - радянський композитор, педагог та громадський діяч. Композитор створив багато творів у різних жанрах. В його спадщині п'ять опер, ряд кантат, інструментальних концертів, камерних інструментальних ансамблів, багато фортепіанної музики й романсів. Він автор музики до великої кількості театральних постановок й кінофільмів. Переглянувши виставку ви не лише поринете у світ творчості та музики, але й дізнаєтесь про цікаві факти з життя відомого композитора.

28 грудня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу усі любителі мистецтва handmade продовжать підготовку до Нового року. Ми пропонуємо створити ялинкову прикрасу - кульку з символом нового 2015 року – гарненькою овечкою, в техніці «фільц» або сухе валяння.
Сухе валяння – один з популярних видів рукоділля. Техніку сухого валяння використовують для створення об’ємних речей: м’яких іграшок, прикрас, сувенірів. Вона дуже проста і тому ідеально підходить для людей, які тільки починають пробувати свої сили в рукоділлі.
Для роботи Вам знадобляться:
для основи – клубок ниток, діаметром 5-6 см;
голка для валяння,
шерсть для валяння (біла та чорна),
тонка біла стрічка (0,5 см) довжина 25 см,
пара штучних очей.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool