Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Березень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

З 2 березня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Дивовижна жіноча доля». Це - виставка однієї книги «Українки в історії». Жінка. Самою долею їй покладено було на віку бути щасливою, колисати своїх дітей, зазнавати втоми і втіхи, продовжувати рід і берегти традиції. Але українські жінки не тільки були дружинами високопоставлених чоловіків з князівських родів, шляхти та козацької старшини, а й самі були політиками, ученими, митцями. Саме про видатних жінок України Ви дізнаєтесь переглянувши дану виставку.

З 2 березня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Творець пісні, що стала символом нації», присвячену 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та 150-ї річниці першого публічного виконання гімну України. Михайло Вербицький - священик, композитор, хоровий диригент та громадського діяча. Та найбільшої слави митець здобув, як автор гімну «Ще не вмерла Україна». Саме його життю та творчості і буде присвячена книжкова виставка.
З 2 березня у відділ мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Жанрова палітра музичного мистецтва». Музика - вид мистецтва, що відбиває дійсність і впливає на людину за допомогою осмислених і особливим образом організованих звукових послідовностей. Виставка розкриває усю красу цього величного виду мистецтва.
2 березня о 12.00 та 4 березня о 13.00 працівники відділу абонементу проведуть урок мужності «Герої не вмирають!». Ще рік тому ніхто з них й уявити не міг, що буде добровольцем на передовій. Справжніми героями сучасної України, є її мужні визволителі! Відкинувши всі слова про подвиг і звитягу, усі емоції, ми побачимо звичайних людей: комбайнерів і вчителів, банківських працівників і слюсарів, фермерів та програмістів, водіїв та музикантів… Проте, вони володіють надзвичайним даром – всеперемагаючою любов’ю до України, вірою у свій народ. Саме про героїзм простих українських хлопців – справжніх герої України і йтиме мова під час заходу.
2 березня о 13.30 працівники відділу популяризації книги проведуть слайд-бесіду «Край степовий. Кіровоградщина моя», під час якого ознайомлять учнів з історією виникнення міста та області, символікою міста, культурними та історичними пам’ятками рідного краю.
3 березня о 14.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть зустріч з працівниками Служби Безпеки України «В наших руках – безпека держави». Під час зустрічі учасники заходу ознайомляться із системою правоохоронних органів України та дізнаються про учбові заклади, які готовлять слідчих, криміналістів, юристів тощо.
3 березня о 14.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть майстер-клас з візуалізації бажань «Карта бажань». Всі знають про те, що мріяти не шкідливо. А що необхідно робити для того, щоб мрії збувалися? Безумовно, треба не сидіти, склавши руки, а діяти. Але перш, ніж перейти до наступу і досягнення бажаного, важливо навчитися техніці візуалізації. Завітавши на захід Ви навчитесь втілювати свої бажання у реальність.
4 березня працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть тренінг «Ми проти куріння». Кожного року в світі мільйони людей отримують різні захворювання через паління. Та, не зважаючи на це, одночасно інші мільйони людей на землі починають палити. Учасники тренінгу не лише отримають вичерпну інформацію, щодо шкідливого впливу тютютнопаління але й долучаться до проведення корисних тренінгових вправ.
З 4 березня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Світ великого Поета», присвяченої 201-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Творчість Шевченка — багатогранна, як його талант. Він був і глибоким ліриком, і творцем епічних поем, і видатним драматургом та різнобічно обдарованим митцем. Книги представлені на виставці в черговий раз акцентують увагу кіровоградців на сторінках життя та творчості Кобзаря, його літературному і творчому доробку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool