Кіровоград: найбільш резонансні злочини та події по місту та області на 18 вересня

Вересень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 317 заяв і повідомлень громадян, з них 58 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Вільшанського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 72-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 37-річний раніше судимий односельчанин жінки викрав з її будинку електричну духовку. Викрадене майно правоохоронці вилучили в іншого місцевого жителя, якому зловмисник його продав.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції за згодою господаря під час огляду домоволодіння виявили у господарському приміщенні 51-річного раніше судимого місцевого жителя вісім висушених кущів коноплі, яку вилучили та направили на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що двоє місцевих жителів, 37 та 42 років, викрали з поля, що належить одному з товариств, близько 30 мішків кукурудзи. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool