Кіровоград: найбільш резонансні злочини та події на 17 вересня

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 352 заяви і повідомлення громадян, з них 46 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 71-річний житель одного з сіл та повідомив, що 24-річний житель обласного центру викрав будівельні матеріали на суму у понад 1600 гривень з його приміщення. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції під час проведення за згодою господаря огляду домоволодіння 40-річного жителя одного з населених пунктів виявили 15 набоїв калібру 5,45 мм. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

На одній з вулиць обласного центру працівники міліції зупинили 40-річного місцевого жителя, у якого виявили та вилучили шприц з рідиною коричневого кольору об’ємом 1 мл.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool