Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 31 жовтня

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 421 заява і повідомлення громадян, з них 89 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Устинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення 55-річної жительки одного з сіл району про крадіжку. Попередньо встановлено, що 37-річний раніше судимий односельчанин жінки з території її домоволодіння викрав металеву драбину довжиною шість метрів та алюмінієву водостічну ринву довжиною чотири метри. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене майно вилучено та повернуто власниці.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції у ході відвідування раніше засуджених осіб за місцем проживання 31-річного місцевого жителя у господарській будівлі виявили та вилучили близько двох кілограмів рослин коноплі. Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови за допомогою звернувся 23-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження під час сварки потерпілому спричинив його 42-річний родич, житель Київської області. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool