Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 30 травня

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 373 заяви і повідомлення громадян, з них 42 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрівського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернувся 80-річний житель одного з сіл району. Чоловік повідомив, що місцевий житель проник до його помешкання та відкрито заволодів 30 кг цукру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Бобринецького райвідділу міліції звернулася 28-річна непрацююча місцева жителька, яка повідомила, що її 30-річний колишній співмешканець, ввечері на одній з вулиць, застосувавши силу, відібрав у неї сережки. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 85-річний житель одного з сіл. Чоловік повідомив, що 22-річна односельчанка, перебуваючи у його будинку, скоїла крадіжку грошей, у сумі близько 5 тисяч гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Бобринецького райвідділу міліції у кишені 18-річного студента одного із професійно-технічних навчальних закладів виявили близько 5 гр. коноплі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Наркотичний засіб направлено на дослідження.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool