Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 22 жовтня

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 363 заяви і повідомлення громадян, з них 86 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з ножовим пораненням стегна доставлено 42-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 39-річний кіровоградець під час сварки, яка виникла між чоловіками в одному із закладів відпочинку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

В обласному центрі на одній із зупинок громадського транспорту працівники міліції зупинили 20-річного раніше судимого місцевого жителя, у якого виявили пістолет, призначений для стрільби гумовими кулями, без відповідних документів. Зброю вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції у ході проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки. Ним виявився 20-річний житель одного з населених пунктів. Чоловік викрав з поля, що належить місцевому товариству, близько 480 кілограмів кукурудзи загальною вартістю понад 750 гривень. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool