Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 17 вересня

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 414 заяв і повідомлень громадян, з них 103 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся 29-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що на одному із ринків з його торгівельної точки невідомі особи відкрито заволоділи двома парами навушників вартістю 120 гривень. У ході відпрацювання території мікрорайону правоохоронці затримали двох місцевих жителів, 14 та 15 років, підозрюваних у пограбуванні, у яких вилучили речові докази. Кіровоградців доставили до міськвідділу для подальшого з’ясування обставин події.
До Новомиргородського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 35-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 27-річний житель одного з сіл району проник до будинку чоловіка, звідки викрав з барсетки гроші у сумі 150 гривень. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Працівники Кіровоградського міського відділу міліції у ході проведення слідчих дій встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжки. Ними виявилися 34-річна жителька обласного центру та 31-річна жителька міста Мала Виска. Перебуваючи у будинку 38-річної кіровоградки, жінки викрали її банківську кредитну картку, з якої у подальшому зняли кошти у сумі 2500 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool