Кіровоград: надзвичайні події з 27 лютого по 2 березня

Березень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
27 лютого – Добровеличківський район, м. Помічна: виникла пожежа 3 м2 домашніх речей в літній кухні на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Світловодський р-н, Кременчуцьке водосховище: під час риболовлі на острові чоловік та його дружина потрапили в льодову пастку та не могли самостійно дістатися берега через крихкий лід навколо. Для надання допомоги залучалось водолазно-рятувальне відділення на глісері «Пегас» та відділення на аварійно-рятувальному автомобілі ДПРЧ-17, силами яких обох людей врятовано.
м. Кіровоград: рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартир за двома адресами.
28 лютого – м. Кіровоград, вул. Героїв Сталінграда: виникла пожежа 3 м2 домашніх речей в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина - коротке замикання електромережі.
Олександрійський р-н, с. Головківка: виникла пожежа 9 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку. Причина пожежі встановлюється. Врятовано житловий будинок.
Добровеличківський р-н, с. Піщаний Брід: виникла пожежа 0,5 тонни сіна в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
1 березня – Світловодський р-н, біля с. Нагірне, Кременчуцьке водосховище: під час риболовлі на кризі троє чоловіків через густий туман заблукали та не могли самостійно дістатися берега у зв’язку з крихким льодом. Водолазно-рятувальним відділенням ДПРЧ-17 за допомогою човна рибалок врятовано та доставлено до берега.
Світловодський р-н, біля с. Нагірне, Кременчуцьке водосховище: під час риболовлі чоловік через настання темної пори доби не міг самостійно дістатися берега у зв’язку з крихким льодом. Водолазно-рятувальним відділенням ДПРЧ-17 за допомогою човна рибалку врятовано та доставлено до берега.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool