Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 6 по 9 вересня

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

6 вересня у с. Плетений Ташлик Маловисківського району стався вибух орієнтовно газової суміші з газового балону в двокімнатній квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. За попередньою інформацією, на балоні був знятий редуктор і вибух стався під час запалювання газу мешканкою квартири. У квартирі, де стався вибух, пошкоджено віконні рами, вхідні і міжкімнатні двері та міжквартирну перегородку з помешканням в іншому під’їзді на площі 15 м кв. Всього внаслідок вибуху постраждали 8 квартир. В результаті вибуху травмовано трьох осіб: жінку 1968 р.н., яка перебувала у квартирі, де стався вибух та зазнала опіків обличчя, жінку 1960 р.н., яка під час вибуху перебувала у сусідній квартирі в іншому під’їзді, та мешканку будинку 1986 р.н. Травмованих госпіталізовано до Маловисківської центральної районної лікарні. Прибувши на місце події, рятувальники винесли з приміщення балон, щоб запобігти пожежі. Цього ж дня проведено виїзне позачергове засідання постійної районної комісії з питань ТЕБ та НС. 7 вересня фахівці ПрАТ «Проектно-вишукувальний інститут «Кіровоградагропроект» провели обстеження будинку на предмет подальшої експлуатації та нанесеної шкоди.
У м. Кіровограді на відкритій території виникла пожежа автомобіля ВАЗ-2106 Причина пожежі встановлюється.
У м. Мала Виска порушення господарем правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення призвело до пожежі 4 м2 шиферної покрівлі господарчої споруди. Врятовано поруч розташований житловий будинок.
Особовим складом державної пожежно-рятувальної частини №8 міста Олександрії надано допомогу працівникам міліції по відкриванню дверей квартири у селищі Димитрове.

7 вересня у с. Андріївка Олександрійського району рятувальники ліквідували пожежу дерев’яної надвірної споруди, яка виникла внаслідок порушення господарем правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Врятовано житловий будинок.
У смт Новгородці виникла пожежа автомобіля ВАЗ-2121. Причина пожежі встановлюється.
У смт Голованівськ виникла пожежа 200 м2 надвірної споруди та 1 тонни сіна на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється. Рятувальники зашкодили поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок.
У м. Кіровограді по проспекту Університетському рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №2 надали допомогу комунальним службам міста по розпилюваннню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на житловий будинок.

8 вересня у м. Кіровограді підрозділом державної пожежно-рятувальної частини №6 надано допомогу комунальним службам міста по розпилюваннню та прибиранню дерева, яке впало на дитячий майданчик на території парку ім. Крючкова.
Також у м. Кіровограді на відкритій території по вулиці Верхня Прирічна внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб виникла пожежа дерева. З тієї ж причини горіло 30 м2 сміття в безгосподарчій нежитловій споруді на території селища Гірничого та 9 вересня - 2 т та 0,8 т сіна на території приватних домоволодінь у с. Подорожнє Світловодського району.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool