Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 13 по 16 вересня

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

13 вересня у Кіровограді по вул. Куроп’ятникова виникла пожежа 0,5 м2 старих домашніх речей та 0,3 м2 віконної рами в квартирі 56-річного місцевого жителя. Причина пожежі встановлюється. Врятовано господаря квартири, стан задовільний.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири. Таку ж допомогу надано у Світловодську.
14 вересня у ставку с. Клинове Голованівського району виявлено загиблого 56-річного чоловіка. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються. Рятувальниками тіло загиблого вилучено з водойми.

Поблизу с. Бережинка Кіровоградського району на 19 км автодороги Кіровоград - Кривий Ріг - Запоріжжя сталося зіткнення чотирьох автомобілів (два вантажних автомобілі, вантажопасажирський мікроавтобус та легковий автомобіль).
У результаті дорожньо-транспортної події з автомобіля-цистерни «МАЗ», що перевозив 26 тонн дизпалива, витекло на узбіччя дороги близько 7 тонн пального. Місце розливу було обваловане, попадання нафтопродукту у водойми не допущено. Жертв та постраждалих немає.

Відмічалося погіршення погодних умов у вигляді сильного дощу, з 14.50 до 21.00 год. випало 76 мм опадів при нормі за місяць 40 мм. Протягом вказаного періоду відбулося часткове підтоплення проїжджих частин вулиць в центральній частині міста Кіровоград біля річки Інгул. З метою запобігання підтоплення та безперебійного руху до 19.00 було забезпечено чергування чотирьох автомобілів по вул. Ж.Революції, Островського, В.Перспективна та Кірова. Всього для ліквідації наслідків погодних умов від У ДСНС у Кіровоградській області залучалось 23 од. техніки та 80 чол. особового складу. Надійшло 38 повідомлень, всі виконані. Вилучено 35 автомобілів, прибрано три дерева, які впали на проїжджу частину, надано допомогу по прочищенню ливневої каналізації в п’яти житлових будинках та проведено відкачування води з проїжджих частин, присадибних ділянок і підвального приміщення за 23 адресами.

У Знам’янському районі на узбіччі автошляху Київ – Луганськ – Ізварине надано допомогу по буксируванню з узбіччя автошляху автомобіля «Москвич 2140».

У Світловодську надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

У с. Могутнє Кіровоградського району надано допомогу по відкачці води з подвір’я приватного домоволодіння. Таку ж допомогу рятувальниками у смт Устинівка.

15 вересня у Кіровограді надано допомогу по діставанню собаки з каналізаційного люку.
16 вересня у с. Докучаєве Устинівського району виникла пожежа 96 м2 покрівлі житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по вилученню автомобіля «Таврія» з ями на проїжджій частині на розі вулиць Пляжева та Братиславська.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool